Jurnalul Român de Psihoterapie Integrativă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

formare

IRPI - FORMAREA PROFESIONALĂ ÎN PSIHOTERAPIE INTEGRATIVĂ
Presupune parcurgerea în cadrul Institutului Roman de Psihoterapie Integrativa a programului de devenire şi învăţare profesională.Programul nostru de formare promovează o atitudine deschisă, flexibilă, conform abordării.
Aspectele organizaţionale IRPI în care are loc instruirea oferă un cadru propice de a reflecta asupra principiilor integrative

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

echipa

ECHIPA DEPARTAMENTULUI  DE FORMARE
Punem la dispoziţie  un mediu educaţional cu capacitatea de promovare a instruirii documentate dintr-o perspectivă integrativă, o echipă de formatori, supervizori si psihoterapeuti care să predea şi să supervizeze principiile, teoria şi abilităţile specifice eficient într-o gamă largă de interventii.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

irpi

org

Colegiul Psihologilor din România, conf. Legii 213/27.05.2004, www.copsi.ro
Federația Română de Psihoterapie, www.psihoterapie.ro
Asociația Europeană de Psihoterapie Integrativă, www.europeanintegrativepsychotherapy.com
Centrul National de Formare Profesionala a Adultilor, www.anc.edu.ro
Asociatia Europeana Interdisciplinara de Terapii pentru Copii si Tineri  http://www.eiatcyp.eu/

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

vrei

DOREŞTI SA DEVII PSIHOTERAPEUT INTEGRATIV?

Aspectele pedagogice importante ale formării în psihoterapie integrativa
Perspectiva psihoterapeutică integrativă are o relevanţă substanţială pentru practica şi educaţia în sănătatea mintală .

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

admitere

Criterii de admitere în programul de formare în psihoterapie integrativă
Candidaţii trebuie să:

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

PRACTICA PSIHOTERAPIEI INTEGRATIVE ÎN ROMÂNIA
Psihoterapia integrativă este o abordare aplicată de un număr tot mai mare de specialiști în domeniu la nivel european și internațional. Abordarea integrativă promovată de Institutul Român de Psihoterapie Integrativă (IRPI) are la bază teoriile psihanalitice, umaniste și cognitiv-comportamentale.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Site-ul oficial al Jurnalului Român de Psihoterapie Integrativă (JRPI).
Jurnalul științific este publicația editurii IRPI, din cadrul Institutului Român de Psihoterapie Integrativă.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Comitetul de redacție:

Coordonator:
Mara PRICEPUTU – Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.;
Sabina STRUGARIU – Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.;
Simona TUTUNARU - Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Răzvan Marian STOIAN - Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editura IRPI

În martie 2010, în cadrul Institutului Român de Psihoterapie Integrativă a fost înființată Editura IRPI. Aceasta funcționează în baza Actului numărul 426 din 17 martie 2010 emis de Centrul Național ISBN din cadrul Bibliotecii Naționale a României. Mai jos găsiți o listă a principalelor materiale publicate la Editura IRPI.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Corespondența - Corespondența și materialele care urmează a fi analizate de către Comitetul Științific și Comitetul de Redacție, vor fi direcționate într-o primă etapă către redacția JRPI la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Pagina 1 din 6

Dacă faci o greșeală, recunoaște-o. Orice încercare de a o ascunde se va întoarce în cele din urmă împotriva ta. La un moment dat pacientul va simți că nu ești sincer și actul terapeutic va suferi. Mai mult, admiterea deschisă a greșelii este un model bun pentru pacienți și un semn în plus al importanței care o au pentru tine.

Irvin D.Yalom, M.D. Darul Psihoterapiei