Jurnalul Român de Psihoterapie Integrativă

Tipărire Email

Specificul JRPI

Accesări: 255
Evaluare utilizator:  / 0
PLG_VOTE_POORPLG_VOTE_BEST 
  • Jurnalul Român de Psihoterapie Integrativă (JRPI) este o publicație profesională și academică, care își propune să promoveze aspectele teoretice și practice care definesc practica psihoterapeuților în general și a psihoterapeuților integrativi în special. Este o publicație bianuală.
  • Jurnalul Român de Psihoterapie Integrativă reprezintă un mijloc profesional de comunicare între cercetare, teorie și practică, menit să promoveze cele mai inovatoare metode de bune practici din psihoterapia națională și internațională.
  • Jurnalul Român de Psihoterapie Integrativă este un material esențial de informare științifică pentru psihoterapeuți, psihologi, formatori, studenți și practicieni în sănătate mintală.

Dacă faci o greșeală, recunoaște-o. Orice încercare de a o ascunde se va întoarce în cele din urmă împotriva ta. La un moment dat pacientul va simți că nu ești sincer și actul terapeutic va suferi. Mai mult, admiterea deschisă a greșelii este un model bun pentru pacienți și un semn în plus al importanței care o au pentru tine.

Irvin D.Yalom, M.D. Darul Psihoterapiei